The best of Alma 2016 - 2017

Het einde van de examens is in zicht en iedereen is klaar voor een welverdiende vakantie.

Ook bij Alma sluiten enkele restaurants tijdelijk de deuren tijdens de zomermaanden. Verschillende andere restaurants en food corners blijven wel open. Stilzitten staat niet in ons woordenboek en we starten alvast met de planning voor het volgende academiejaar.

Een klein overzicht van wat wij dit academiejaar allemaal gerealiseerd hebben? Bekijk de onderstaande video's eens!

  1. De lancering van broodje app. Simpelweg je broodje online bestellen & betalen is mogelijk via broodje.alma.be

  2. Alma is steeds aanwezig op de 24-uren loop met 4.000 goodie bags en een leuke stand. Kom zeker volgende keer langs voor gratis fietslichtjes en veel meer!

  3. De food corner "'t Academisch kwartier" in de rechten faculteit is vernieuwd en mag gezien worden. De heerlijke salad bar op ijs reken je af op basis van het gewicht.

  4. Voor de eerste keer was Alma aanwezig op "the survival of the student". De deelnemers moesten maar liefst drie obstakels overwinnen kregen daarbij een gratis banaan.

  5. Tot slot zijn de pop up food corners tijdens blokken in Leuven verbeterd. Onze chalets hebben een zomers aanbod gebracht aan democratische prijzen.

Dit zijn slechts enkele projecten die zijn uitgevoerd bij Alma: 40 dagen zonder vlees, Alma thinks abroad,...

Hopelijk kijken jullie ook zo hard uit naar het nieuwe academiejaar, wij kunnen alvast niet wachten om te laten zien wat we in petto hebben!