Werken bij Alma

Om de uitdagingen aan te gaan waar Alma de komende jaren voor zal komen te staan en om de positieve evolutie van de voorbije jaren mee te helpen bestendigen, zijn wij onder meer op zoek naar een verantwoordelijke operations.

Verantwoordelijke operations Alma KU Leuven

Iedereen die in Leuven gestudeerd heeft kent Alma ( ontstaan in 1954) als aanbieder van maaltijden voor studenten. We baten 16 grotere en kleinere locaties uit, niet alleen in Leuven en Heverlee, maar ook in Kortrijk en Limburg. Jaarlijks serveren we ruim 700 000 maaltijden en zowat 850 000 broodjes en snacks. Minder bekend is dat we voor de universiteit ieder jaar ook 15 000 kleine tot grote cateringactiviteiten verzorgen ter gelegenheid van congressen, seminaries, vergaderingen, feesten en andere evenementen.

Alles samen stellen we ruim 80 vaste medewerkers te werk, aangevuld met tijdelijke medewerkers en studenten.

Functie

Het wordt uw verantwoordelijkheid de 14 studentenrestaurants aan te sturen waar zowat 80 vaste medewerkers tewerkgesteld zijn en enkele tientallen studenten en tijdelijke/ losse krachten.

U lost de dagdagelijkse problemen, op bijvoorbeeld : een zwaar personeel, technisch of kwaliteitsincident dat de bevoegdheid van de uitbatingsverantwoordelijke overstijgt.

U bent de people manager die zorgt dat alle medewerkers een functie hebben die ze aankunnen ( opleiding en ontwikkeling) en graag uitoefenen.

We rekenen ook op u om samen met de andere directieleden ideeën te genereren, plannen uit te werken en de oplossingen te implementeren die leiden tot een performante organisatie. Dat betreft dus zowel de ( logistieke) processen, de grondstoffen die we gebruiken, het personeel ( aantal, kwalificatie) dat we hiervoor nodig hebben als de middelen, bv. apparatuur, die we inzetten.

Profiel

  • U behaalde een diploma op masterniveau
  • U hebt minstens 5 - 8 jaar een leidinggevende ervaring in een ( voedings- ) productie omgeving met een B2C inslag, of in een retail omgeving met een productie component.

Aanbod

  • Het gaat om een nieuw gedefinieerde functie waar u zelf vorm aan kan geven
  • Het salaris is marktconform en wordt aangevuld met een interessante groeps- hospitalisatieverzekering, goedkope maaltijden, een mobiliteitspakket, ...

Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Patricia Achten, HR verantwoordelijke Alma vzw tel +32 16 32 92 81.

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 31/03/2018 via patricia.achten@alma.kuleuven.be

Jobstudenten

Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp!

Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal.

Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Daarnaast kan je je ook inzetten voor het Alma-promoteam (vorkman, foodfiets, foodtruck, flyeren...).

Welke documenten zijn vereist? Een geldig identiteitsbewijs, studentenkaart of inschrijvingsbewijs en een medisch attest waarin verklaart wordt dat je geschikt bent om te werken met voeding.

Extra voor niet EU studenten (!)

  1. Geldige verblijfsvergunning
  2. Geldige werkkaart

Interesse om bij ons te werken? Spontaan solliciteren?

Stuur ons je CV en motivatiebrief

per post: Alma t.a.v. Human Resources, Celestijnenlaan 97 (bus 4032), 3001 Heverlee
per e-mail: solliciteren@alma.kuleuven.be

Voor meer info kan je terecht op het nummer 016 32 92 81
Je kandidatuur zal snel en professioneel behandeld worden.