Werken bij Alma

Iedereen die in Leuven gestudeerd heeft, kent Alma als aanbieder van maaltijden voor studenten. We baten 16 grote en kleine locaties uit, niet alleen in Leuven en Heverlee, maar ook in Kortrijk en Limburg. Jaarlijks serveren we ruim 700 000 maaltijden en zowat 850 000 broodjes en snacks.Minder bekend is dat we voor de universiteit ieder jaar ook 15 000 kleine tot grote cateringactiviteiten verzorgen ter gelegenheid van congressen, seminaries, vergaderingen, feesten en andere evenementen. Alles samen stellen we ruim 150 vaste medewerkers tewerk, aangevuld met tijdelijke medewerkers en studenten.

Om de uitdagingen aan te gaan waar Alma de komende jaren voor zal komen te staan en om de positieve evolutie van de voorbije jaren mee te helpen bestendigen, zijn wij onder meer op zoek naar een verantwoordelijke operations.

Jobstudenten

Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp!

Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal.

Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Daarnaast kan je je ook inzetten voor het Alma-promoteam (vorkman, foodfiets, foodtruck, flyeren...).

Welke documenten zijn vereist? Een geldig identiteitsbewijs, studentenkaart of inschrijvingsbewijs en een medisch attest waarin verklaart wordt dat je geschikt bent om te werken met voeding.

Extra voor niet EU studenten (!)

  1. Geldige verblijfsvergunning
  2. Geldige werkkaart

Interesse om bij ons te werken? Spontaan solliciteren?

Stuur ons je CV en motivatiebrief

per post: Alma t.a.v. Human Resources, Celestijnenlaan 97 (bus 4032), 3001 Heverlee
per e-mail: solliciteren@alma.kuleuven.be

Voor meer info kan je terecht op het nummer 016 32 92 81
Je kandidatuur zal snel en professioneel behandeld worden.