Alma a tu casa

Alma a tu casa. Krijg een kookpakket met verse ingrediënten aan je deur geleverd!

Alma wil de blokkende student een handje toesteken waar dat kan. Wens je iets lekkers en gezonds te eten, maar heb je niet veel tijd? Met Alma a tu casa zorgen wij er voor dat je een volledig kookpakket met verse ingrediënten aan je voordeur geleverd krijgt. Zo hoef je niet meer naar de winkel en bespaar je een hoop tijd. Bovendien krijg je een handige steekfiche mee aangeleverd bij het pakket. Lukt het bij jouw beter met een kookvideo? Op onze Facebook en Instagram pagina wordt iedere maandag een video gepost met het recept van de week. Zo kan jij stap voor stap volgen hoe het gerecht gemaakt moet worden. Elk gerechtje is snel klaar en het kookniveau zeer toegankelijk, succes verzekerd dus!

Elke week komt er een nieuw receptje vrij. Bestellingen kan je HIER plaatsen. En dit de dag op voorhand tot en met 23u. Leveringen aan je kot doen we steeds van 11u00 - 12u30 en van 16u00 - 18u00. Dit in de zone Leuven – Heverlee – Kessel-Lo.

Één pakket is kokerellen en smullen met vier personen. En dat voor maar €14 wat neer komt op €3,5 per persoon! Alma a tu casa loopt van 8juni tot en met 3juli. Kook pakketjes worden geleverd van maandag tot en met vrijdag.

Veel kook plezier en laat het smaken!

http://levering.alma.be