Alma Twee vernieuwt

Alma Twee vernieuwt. Dit is de Alma met een hoekje af. De zotte Alma. Dwars, tegendraads, dynamisch. Deze Alma zet de toon, is de gangmaker. Deze Alma biedt zaken aan nog voor ze ‘cool’ zijn. Onze Alma is de hele dag doorlopend open en bestaat uit verschillende corners.

Warme maaltijden uit de flexitarische keuken

De zijbeuk van Alma Twee heeft een ware metamorfose doorgemaakt. Ontdek de vele kleurrijke en vrolijke eilanden vol lekkere en gezonde voeding. Je kan kiezen tussen een heerlijke dagschotel of een ovenschotel, uit de internationale flexitarische keuken. Heb je zin in een oosterse tajine van zoete aardappel met kip? Een Koreaanse taco met kip en komkommer? Of liever Japanse udon noodles met lupine en tempé? Frieten, rundsvlees en varkensvlees zal je hier niet vinden.

Interesse in het aanbod van de dag? Surf dan zeker naar onze website alma.be/alma2.

Lunchen kan je van 11:30 tot 14:00, voor het avondmaal kan je hier terecht tussen 18:00 en 20:00.

CC, The Coffee Corner

Naast de warme maaltijden kan je in Alma Twee ook terecht voor een heerlijke kop koffie gedurende de hele dag. The CC, oftewel “The Coffee Corner” is doorlopend open van 08:30 tot 20:00 en heeft een ruime keuze aan koffie.

Heb je eerder zin in een knapperig broodje met een spread van pompoen, champignon of soja curry? Het kan! Heb je liever het traditionele broodje met kaas? Dit staat uiteraard nog steeds op de kaart. De broodjesbar is geopend van 08:30 tot 15:00.

Openingsevenement, allen welkom!

Op maandag 24 september zal de vernieuwde Alma 2 voor de eerste maal de deuren openen.

Welkom en smakelijk!