Best of Alma, class of '17 '18

Het einde van het academiejaar is in zicht, de derde examenperiode is in aantocht. Tijdens deze hete zomermaanden blikken wij graag even terug op enkele realisaties van Alma en kunnen wij met veel enthousiasme meedelen dat dit zeker niet het einde is van de vele vernieuwende projecten.

Opening van Alma Gasthuisberg

In november 2017 is de nieuwe Alma Gasthuisberg feestelijk geopend. Dit ging gepaard met de lancering van de nieuwe huisstijl van Alma en een culinair festijn. Volgens het recente boek van trendwatchers Herman Konings en Stefaan Vandist is het restaurant niet langer een eenheidstrog voor hongerige studenten, maar een prettig gestoorde agora.

Een heerlijke ontbijtconcept

Alma is een ontmoetingsplaats doorheen de hele dag, steeds voorzien van lekkere, gezonde voeding. Dankzij het vernieuwde ontbijtconcept in 't Academisch kwartier en Alma Gasthuisberg start je iedere dag in stijl.

Stel je eigen yoghurt beker samen aan de hand van een volledige bar vol gezonde lekkernijen. Onze weck potten zijn gevuld met gepofte quinoa, verse fruitsla, granola, havermout, gedroogde banaanschijfjes en veel meer! Wil je liever een receptje van onze chef koks volgen? Geen probleem! In de ijsbar liggen er bekers to go.

Heb je dit concept nog niet uitgeprobeerd? Spring in september binnen en kickstart jouw dag met dit gezonde assortiment.

Alma op de 24 uren loop 2017

Sinds enkele jaren is Alma als trotse sponsor aanwezig op de 24 urenloop met 4000 gratis goodie bags voor de vele studenten. Het fietslampje dat je hiermee kan verkrijgen is het ultieme gadget voor op je fiets en tijdens een avondje fietsen letterlijk goud waard. Ook in oktober 2018 zal Alma er staan, zorg dat je erbij bent!


De Alma Classic 2018, een veganistische maaltijd

De Alma Classic is een concept waarbij de klanten van Alma, via een online Facebook tool, zelf kunnen stemmen op een maaltijd dat zij op het menu willen zien staan in de Alma. Tijdens de jaarlijkse editie in april 2018, was het resultaat werkelijk verrassend, met als winnaar uit de bus 'een veganistische maaltijd'.

De creativiteit van de chef koks bij Alma leidde tot een veganistische bloemkool curry met falafel.

En er is meer...

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat er allemaal zal volgen tijdens het aanstaande academiejaar? Volg dan zeker onze Facebook pagina, of spring af en toe eens binnen in je favoriete Alma.

https://www.facebook.com/AlmaKULeuven/

Wij zijn er alvast klaar voor!

Zonovergoten groeten,

Alma