DINNER & MOVIE

DINNER + MOVIE

Cinema ZED en Alma slaan de handen in elkaar en komen met een uniek aanbod. Op 10 oktober kan je voor slechts € 7 zowel je maag als je ogen verwennen, met een diner vanaf 18u in Alma Groep T (Vesalius) en de vertoning van de topfilm Joker om 20u in cinema ZED (Vesalius). Dit hele gebeuren wordt afgesloten met een receptie waar gezellig nagepraat kan worden.

Alle praktische info op een rijtje

Locatie: Alma Groep T Vesalius - A.Vesaliusstraat 13

Datum: donderdag 10/10/2019

Tijdsschema:

  • -Aanvang receptie: 18u
  • -Start diner : 18u30
  • -Start film: 20u
  • -Receptie na de film: 22u

Prijs: €7 all-in te betalen aan de kassa van Alma Groep T op donderdag 10 oktober vanaf 18u.

Menu:

mocktail met rozemarijn & bio vruchtensappen

**

Wrap met pittige humus en kip 

herfstsalade van parelcouscous met een zalfje van butternut pompoen 

**

Hertenragout met gratin aardappelen 

Hoe schrijf ik me in?
Heel simpel. Vul het onderstaande preregistratie-formulier zorgvuldig in. Zorg dat je op donderdag 10 okt stipt om 18u aan de kassa van Alma Groep T staat (A.Vesaliusstraat 13) en betaal ter plaatse je ticket op vertoon van je studentenkaart.

Online zijn er 45 plaatsen beschikbaar. Was je net te laat? Geen zorgen. Er worden nog 5 tickets verkocht aan de kassa van Alma Groep T op de avond zelf. Dus wees op tijd en grijp je kans!

LET OP!

if you snooze you lose We werken met preregistratie. Dit wil zeggen dat je je op voorhand kan inschrijven voor de film via onderstaand formulier. MAAR ben je op 10 oktober om 18u15 nog niet komen opdagen,  verlies je je registratie en kan een andere geluksvogel met je ticket gaan lopen.