Grand opening Alma Groep T

De nieuwe Alma in Groep T opent de deuren op maandag 25 maart en die week zal er elke dag iets te doen zijn om dat te vieren!

Maandag 25/3: breakfast

Alma maakt je maandag goed met een gratis ontbijt op Groep T! Ga voor je les eens langs op de nieuwe foodcorner voor een kop koffie, thee, chocolademelk of latte macchiato en een lekkere koffiekoek! Het ontbijtje zal voor je klaar staan tussen 7u30 en 10u.

Dinsdag 26/3: appetizers

Dinsdag trakteert Alma de studenten op een lekker stukje pizzabaguette of een heerlijk soepje! Kom dus rond 11u naar de foodcorner in Groep T als je zin hebt in een hapje. Lekker zolang de voorraad strekt!

Woensdag 27/3: after class drink

We zitten in de helft van de week en dat verdient een drankje! Kom na je les naar de gloednieuwe foodcorner in Groep T voor een lekkere mocktail of een fris drankje! Deze after-class drink is gepland tussen 15u en 17u!

Donderdag 28/3: 4 o'clock snack 

Donderdag vieren we de openingsweek met een heerlijke pannenkoek met ijs! Vanaf 15u zullen er verse pannenkoeken klaarstaan in de nieuwe foodcorner van Groep T, zolang de voorraad strekt!

Vrijdag 29/3: healthy breakfast

We sluiten de openingsweek af met een lekker gezond ontbijt. Vrijdag zal er tussen 7u30 en 10u vers fruit, yoghurt en fruitsla klaarstaan voor de studenten. Zeker de moeite om af te komen!