Prijsaanpassing academiejaar 2017 - 2018

Prijsaanpassing 18/09/2017 - verminderd tarief met je studenten- of personeelskaart

Beste Almabezoeker,

Alma doet er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Het zal ook jou niet ontgaan zijn dat prijzen van grondstoffen, personeelskosten, transport in het afgelopen jaar zijn gestegen. Hierdoor worden ook wij geconfronteerd met prijsverhogingen van de producenten waar wij onze producten inkopen.

Alma wenst niet in te boeten op kwaliteit. Om een gevarieerde gezonde en lekkere voeding te kunnen blijven aanbieden en een goede dienstverlening te kunnen garanderen is Alma genoopt om vanaf 18/9 de prijzen aan te passen.

Voor een budgetmaaltijd betaal je voortaan € 3,40. De overige maaltijdcategorieën worden je aangeboden aan € 4,60 en € 6,10. Een lekker broodje vind je vanaf € 2,80. Dit zijn gesubsidieerde prijzen. Hiervoor dien je je studenten- of personeelskaart voor te leggen aan de kassa(°). Ben je geen student of personeelslid of kan je geen geldige studenten- of personeelskaart voorleggen(°), dan betaal je het standaardtarief.

Voor een warme maaltijd bedraagt dit standaardtarief € 4,20 bovenop de studenten- of personeelsprijs, voor een snack of broodje is dit € 0,60 bovenop de studenten- of personeelsprijs, en voor een consumptie tot en met € 2 is dit € 0,10 bovenop de studenten- of personeelsprijs.

Alvast bedankt voor uw begrip