Wedstrijdreglement 24 Urenloop 2018

Aan de Alma-stand kon je als een echte winnaar op de foto. Vanaf het moment dat je foto online gepubliceerd wordt, kan je deelnemen aan de fotowedstrijd van Alma. De opzet is eenvoudig: verzamel het meeste aantal likes op jouw foto en win een VIP-diner in Alma.

Dit zijn de wedstrijdregels:

1. Alleen de likes op jouw foto in het fotoalbum dat op de Alma Facebookpagina staat, tellen. De likes op gedeelde berichten tellen dus niet mee, maar je mag natuurlijk je Facebookvrienden vragen om de oorspronkelijk foto te liken.

2. Enkel de personen die op de foto staan, maken kans op het VIP-diner. Om jullie makkelijk te kunnen bereiken vragen we je om iedereen te taggen die op de foto staat.

3. De wedstrijd loopt af op woensdag 31/10/2018 om 12:00 uur, op de middag. De personen op de foto die op dat moment het meeste aantal likes heeft, winnen een VIP-diner in Alma. De winnaars krijgen een bericht op de foto zelf en worden via de Alma Facebookpagina bekend gemaakt.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaardt elke deelnemer de inhoud en alle bepalingen van dit wedstrijdreglement, eveneens elke beslissing die de organisatie mogelijk kan nemen om het goede verloop van de wedstrijd te garanderen.

De winnaars zullen op de hoogte gebracht worden door een post op de Facebookpagina van Alma KU Leuven. Alle deelnemers gaan akkoord dat, als ze winnen, hun naam automatisch op de Facebookpagina van Alma KU Leuven verschijnt.