Wedstrijdreglement fotowedstrijd StuWel 2019

2 Oktober op het Ladeuzeplein wordt de start van het academie jaar afgetrapt met de fameuze studentenwelkom.

Dat trappen kan je bij ons best letterlijk nemen. Kom naar de Alma stand en laat je gaan op één van onze smoothie bikes. Warm de beentjes dus maar al op! Geniet van een gratis smoothie klaargemaakt op eigen krachten. Aan de hand van een blender die jij aandraait wordt het fruit vers gemixt. Aardbei of toch liever passievrucht? Het kan allemaal. Kom dat zien kom dat proeven!

Bovendien maak je kans op het winnen van een VIP diner in Alma. Wat moet ik doen? Proberen te lachen naar het vogeltje terwijl je de longen uit je lijf fietst. Zorg er voor dat je getagd wordt op deze foto. Die zal je terugvinden op onze facebook pagina. De foto met de meeste likes wint!

Volg het gebeuren via #StuWel #AlmaKULeuven

Dit zijn de wedstrijdregels:

  1. Alleen de likes op jouw foto in het fotoalbum dat op de Alma Facebookpagina staat, tellen. De likes op gedeelde berichten tellen dus niet mee, maar je mag natuurlijk je Facebookvrienden vragen om de oorspronkelijk foto te liken.
  2. Enkel de personen die op de foto staan, maken kans op het VIP-diner. Om jullie makkelijk te kunnen bereiken vragen we je om iedereen te taggen die op de foto staat.
  3. De wedstrijd loopt af op 10/10/2019 om 16.00 uur. De personen op de foto die op dat moment het meeste aantal likes heeft, winnen een VIP-diner in Alma. De winnaars krijgen een bericht op de foto zelf en worden via de Alma Facebookpagina bekend gemaakt.

 


Meer info over de studentenwelkom vind je hier:

https://www.studentenwelkom.be/