Ga verder naar de inhoud

Nieuw menu bij ALMA vanaf 14 februari

11/02/2022

Nieuw menu bij ALMA vanaf 14 februari

Op 14 februari schotelt ALMA jou een nieuw menu voor. In ALMA 1, 2, 3, Gasthuisberg en KULAK kies je vanaf dan tussen 3 warme gerechten. De klassieke en vegetarische dagschotels wijzigen élke dag gedurende 21 dagen en kosten slechts 3,95 euro. Spaghetti bolognaise en vol-au-vent met frietjes kosten 5,3 euro. Zo blijf je bij ALMA elke dag genieten van een lekkere, gezonde en betaalbare warme maaltijd.

We vertellen jullie ’t graag zoals het is; ALMA beleeft turbulente tijden. Ook onze studentenrestaurants hebben het zwaar te verduren door de pandemie. Corona en haar gevolgen dwingen ons om onze werking bij te sturen. We moeten verder met minder mankracht en middelen. En dat is best wel even slikken.

Maar! ALMA maakt van deze nood liefst een deugd. We namen onze werking onder de loep en zochten niet enkel naar manieren om efficiënter te werken, maar gingen ook aan de slag met de feedback van onze klanten.

Het resultaat? Een nieuw menu dat ons nog meer goesting geeft om door te gaan, geïnspireerd door jullie!

Het nieuwe ALMA-menu…

…doet je elke dag watertanden

In de grote ALMA’s (ALMA 1, 2, 3, Gasthuisberg en KULAK) vind je vanaf 14 februari 3 warme maaltijden om uit te kiezen.

Elke dag wijzigen de klassieke en de vegetarische dagschotel. En dat gedurende 21 dagen.

Naast de twee dagschotels, serveert ALMA ook elke dag één van de drie bistroschotels; de spaghetti bolognaise, de vegetarische spaghetti of de vol-au-vent (mét frietjes!).

… viert de publiekslievelingen

We hebben jullie gehoord! Op veelvuldig verzoek zijn de geliefde ALMA-classics terug (van nooit helemaal weggeweest). Hou het menu van jouw ALMA-restaurant in de gaten en schuif aan voor de lekkerste dagschotels zoals de ondertussen legendarische ALMA-burger, de beter-dan-mijn-grootmoeders hespenrolletjes met witloof en puree of de pittige pita.

… blijft vriendelijk voor jouw portemonnee

Voor 3,95 eet je al warm bij ALMA. Dat is voortaan de prijs van alle warme gerechten. Enkel voor de spaghetti bolognaise en de vol-au-vent betaal je 5,3 euro. Onze duurste gerechten (van 7 euro) hebben we uit het nieuwe menu geschrapt. Zachte prijzen dus, voor zoveel lekkers!

Vanaf 14 februari gaan ALMA 1, 2, 3, Gasthuisberg en KULAK dus aan de slag met dit nieuwe menu. Wil je het weekmenu van jouw favoriete ALMA bekijken? Surf naar alma.be en klik op de homepage of in het menu op de ALMA die je zoekt. Daar vind je per dag wat er op het menu staat.

Het wordt het dus een beetje anders bij ALMA. Maar sommige zaken veranderen nooit. Gelukkig maar! Frietjes bijvragen? Da’s zeker! Gratis gekoeld kraantjeswater? Check! Kopje koffie? Haal er een vriend bij voor een deugddoende koffieklets!

Welkom bij ALMA!

Nieuws menu EN