Ga verder naar de inhoud

Prijsaanpassing 19/09/2022

19/09/2022

Prijsaanpassing en verminderd tarief met je studenten- of personeelskaart

Beste Almabezoeker, Beste student

Alma doet er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Het zal ook jou niet ontgaan zijn dat prijzen van grondstoffen, personeelskosten, energie en transport in het afgelopen jaar zeer sterk zijn gestegen. Hierdoor worden ook wij geconfronteerd met prijsverhogingen van de producenten waar wij onze producten inkopen.

Alma wenst niet in te boeten op kwaliteit. Om een gevarieerde gezonde en lekkere voeding te kunnen blijven aanbieden en een goede dienstverlening te kunnen garanderen is Alma genoopt om vanaf 19/9 de prijzen aan te passen.

Voor een budgetmaaltijd betaal je voortaan 4.95 € . De overige maaltijdcategorieën worden je aangeboden aan 7,00 € en 10,00€ . Een lekker broodje vind je vanaf 3.35 €. Dit zijn gesubsidieerde prijzen. Hiervoor dien je je studenten- of personeelskaart voor te leggen aan de kassa. Ben je geen student of personeelslid van KU Leuven of kan je geen geldige studenten- of personeelskaart voorleggen, dan betaal je het standaardtarief.

Het standaardtarief voor de budgetmaaltijd bedraagt 9 €, voor de andere categorieën 10 € en 11 €, voor een snack of broodje is dit 0,70 € bovenop de studenten- of personeelsprijs.

Alvast bedankt voor uw begrip

Icoon Price increase 305px x 305px