Ga verder naar de inhoud

What's new ?

30/09/2022

Verandering van spijs doet eten

Beste Almabezoeker, Beste student,

We informeren jullie graag over enkele nieuwigheden.

Alma 2 terug open

Vanaf dit academiejaar kunnen jullie opnieuw terecht bij Alma 2 voor warme maaltijden én ovenverse broodjes. En dit zowel onder de middag als tijdens de avond.

Variëteit & duurzaamheid

Om jullie nog meer variëteit aan te bieden, zijn de menu’s van Alma 2 anders dan deze van de andere Alma restaurants.

Bij Alma trachten we nog meer ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming van KU Leuven. Dat doen we door geen rood vlees meer te serveren en de focus te leggen op vegetarische maaltijden bij Alma 2. In het kader van durzaamheid zal je daarnaast - vanaf dit academiejaar - op donderdag in álle Alma restaurants een vegan maaltijd kunnen bestellen in plaats van de gekende vegetarische maaltijd.

In onze foodcorners bieden we een vernieuwd assortiment van warme snacks en desserten aan. Vergeet zeker niet om van een vers gebakken Luikse wafel te genieten als je in de buurt van Alma gasthuisberg bent.

Onze locaties

Naast de heropening van Alma 2 kan je vanaf nu ook opnieuw terecht in de vertrouwde “De Moete” op campus Arenberg. Om jullie nog beter en sneller te bedienen op campus Arenberg, kan je voor broodjes en snacks terecht bij zowel De Moete als het Quadrivium.

We hopen jullie na 2 jaar van kommer en kwel terug in grote aantallen te mogen verwelkomen voor een smakelijke break in één van onze Alma’s. Tot snel!

Het Alma team

Alma stories okt 8