Aanpassing salad bar

Alma heeft de prijzen en het aanbod van de salad bars aangepast. Vanaf nu zijn er in Alma 1, Alma 2 en Alma 3 twee soorten togen waar je een heerlijke salade kan opscheppen.

Heb je graag extra groentjes bij je maaltijd? Ga dan naar de toog SIDE DISH. Daar vind je verse sla, rauwkost en seizoensgroentjes. We zorgen voor de nodige variatie in het aanbod. Dit alles gaat aan een vaste prijs. Voor een kleine side dish betaal je steeds €1,10 en voor een grote €3,40 (of €1,20 en €4,00 zonder studenten- of personeelskaart). Je kan er trouwens ook voor kiezen om de groenten die je normaal krijgt bij een warme maaltijd in te ruilen voor een kleine side dish.

Wil je graag een maaltijdsalade? Stel die nu zelf samen aan de toog MIX & MATCH. Er is keuze uit vier bereide salades, een uitgebreid assortiment van groenten, aangevuld met pitten en zaden, olijven en tofu, feta, haloumi, ham of kip. Iedere week is er een ander aanbod en zetten we een salade van de week in de kijker. Voor deze salades betaal je €1,60 per 100 gram (zonder kaart is de prijs € 1,70/ 100 gram). Je kan je bowl tussentijds wegen zodat je een inschatting kan maken van de prijs voor je aan de kassa komt.

In Alma Gasthuisberg en Pauscollege bieden wij omwille van de beperkte ruimte enkel een SIDE DISH aan.

In 't Academisch kwartier zijn er geen wijzigingen aan de uitgebreide salad bar.

Tot snel, in de Alma!