Werken bij Alma

Iedereen die in Leuven gestudeerd heeft kent Alma (ontstaan in 1954) als aanbieder van maaltijden voor studenten. We baten 16 grotere en kleinere locaties uit, niet alleen in Leuven en Heverlee, maar ook in Kortrijk en Limburg. Jaarlijks serveren we ruim 700 000 maaltijden en zowat 850 000 broodjes en snacks. Minder bekend is dat we voor de universiteit ieder jaar ook 15 000 kleine tot grote cateringactiviteiten verzorgen ter gelegenheid van congressen, seminaries, vergaderingen, feesten en andere evenementen.

Alles samenstellen we ruim 80 vaste medewerkers te werk, aangevuld met tijdelijke medewerkers en studenten.

Om de uitdagingen aan te gaan waar Alma de komende jaren voor zal komen te staan en om de positieve evolutie van de voorbije jaren mee te helpen bestendigen, zijn wij onder meer op zoek naar:

Verantwoordelijke kwaliteit en processen

Functieomschrijving

Je staat in voor het beheer en de opvolging van de kwaliteitsstandaarden (wetgeving, HACCP, sectorgids….). Je stelt lastenboeken op voor leveranciers, onderhoudt contacten met voedselinspecties en met het FAVV en zorgt dat alles in de vestigingen volgens de regels verloopt. Naast die voedsel technische kant bewaak je ook de kwaliteit van de dienstverlening in de ruimste zin (aantrekkelijkheid van het aanbod, van de bediening, van de locaties, …) en zorg je ervoor dat kwaliteit één van de waarden is van Alma.

Vanuit die laatste rol rekenen we op jou om, samen met de verantwoordelijke operations, de processen (van aankoop tot klant) effectief en efficiënt te maken.

Tevens sta je in voor het uitwerken, aanpassen en toepassen van kwaliteitsprocedures. Je controleert ook de correcte toepassing van de procedures. Dit ook door het voorzien van opleidingen en het sensibiliseren van onze medewerkers.

Je voert diverse audits uit en analyseert de kwaliteitsgegevens.

Je staat in voor de klachtenbehandeling van zowel interne medewerkers als van klanten. Je analyseert gevallen van non-conformiteit en je bepaalt en implementeert de hieraan gekoppelde corrigerende acties.

 

Profiel

·        Bij voorkeur heb je een master in de voeding, landbouw of (bio)chemie of gelijkwaardig door ervaring.

·        U hebt minstens 3 jaar ervaring en hebt kennis van de voedingssector, werken in een productieomgeving is je niet vreemd.

·        Je ben flexibel ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit.

·        Je werkt resultaat –en oplossingsgericht.

·        Je kan creatief en out of the box denken.

·        Je kan zelfstandig werken en weet je taken en opdrachten te plannen.

·        Werken in een hecht team is belangrijk voor jou.

·        Je bent klantgericht.

·        Je hebt geen problemen met het nakomen van gemaakte afspraken en vastgelegde regels.

·        Je kan omgaan met stress.

·        Je kan vlot werken met een pc en het officepakket.

 

Aanbod

·        Het salaris is marktconform en wordt aangevuld met een interessante groeps- hospitalisatieverzekering, goedkope maaltijden, een mobiliteitspakket, ...

·        Een 4/5de tewerkstelling is mogelijk.


Interesse?

Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Patricia Achten tel 016 329 281.

Solliciteren voor deze vacature kan via patricia.achten@alma.kuleuven.beBuffetmedewerkers Full Time & Part Time Leuven

Flexibele en enthousiaste teamplayers

Functieomschrijving

Je wordt ingeschakeld binnen het team dat het volledige traject van de maaltijdvoorziening verzorgd. Dit omvat het voorbereiden, klaarzetten en bedienen van de maaltijden, bereiden broodjes en slaatjes tot en met het afrekenen aan de kassa. Ook het opruimen na de dienst kan deel uitmaken van je taak. Je rapporteert aan de chef kok en aan de verantwoordelijke kok.

Profiel

Je kon bij voorkeur reeds de nodige ervaring opdoen binnen een grootkeuken, horecazaak of aanverwante functie. Ervaring is belangrijker dan diploma. Eventueel ook ervaring met kassa.

Je bent bereid te werken in een ploegensysteem en bent flexibel ingesteld. Ook inzake verplaatsing binnen de regio Leuven. Als persoon ben je zeer service gericht en kwaliteitsbewust. Je werkt graag en vlot in teamverband en communiceert zeer goed in het Nederkands.

Vereiste studies

BSO 3de of 4de graad: Studiegebied voeding
TSO 3de graad: Studiegebebied voeding

Talenkennis

Nederlands (goed)

Werkervaring

Beperkte ervaring ( < 2 jaar )

Contract

  • Tijdelijke job ( niet via uitzendkantoren)
  • Contract van bepaalde duur
  • Voltijds, van maandag t.e.m. vrijdag & occasioneel weekendwerk

Plaats tewerkstelling

Alma studentenrestaurants & catering
Celestijnenlaan 97
3001 Heverlee

Waar en hoe solliciteren?

Per brief of
Via mail ; patricia.achten@alma.kuleuven.be
Contact: mevr. Achten Patricia

Jobstudenten

Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp!

Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal.

Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Daarnaast kan je je ook inzetten voor het Alma-promoteam (vorkman, foodfiets, foodtruck, flyeren...).

Welke documenten zijn vereist? Een geldig identiteitsbewijs, studentenkaart of inschrijvingsbewijs en een medisch attest waarin verklaart wordt dat je geschikt bent om te werken met voeding.

Extra voor niet EU studenten (!)

  1. Geldige verblijfsvergunning
  2. Geldige werkkaart

Interesse om bij ons te werken? Spontaan solliciteren?

Stuur ons je CV en motivatiebrief

per post: Alma t.a.v. Human Resources, Celestijnenlaan 97 (bus 4032), 3001 Heverlee
per e-mail: solliciteren@alma.kuleuven.be

Voor meer info kan je terecht op het nummer 016 32 92 81
Je kandidatuur zal snel en professioneel behandeld worden.